Kaamos vietiin perjantain lääkärille perustarkastukseen. Voin suoraan sanoa että, hirvitti ajatus siitä mitä tapahtuu nähtyäni tytön käytöksen luonani. Kaikki meni hyvin! Kaamos oli jopa utelias lääkärin luona, kauniisti antoi käsitellä kymmenisen minuuttia. Rauhoittaa hänet kuitenkin piti verikoetta varten, sekä kynsien leikkaamiseen. 

Kynnet olivatkin järkyttävän pitkät ja terävät kuin neulat, kannuskynnet olivat kääntyneet jo lähelle ihoa ja olisivat pian tehneet pahaa jälkeä. Turkissa ei ollut takkuja, harjasin Kaamoksen rauhoituksen alaisena kokonaan samalla tarkastellen ihon kuntoa. Huomasin että Coonille tyypilliset punttivillat oli tytöltä jossain vaiheessa leikattu lyhyeksi, samoin vatsan alus karvaa oli lyhennelty. Mustan värin alta löytyi tabby kuviota. Kaikki yksivärisethän kantavat jotain kuviota ja Kaamos minun niin rakastamaa tabbya :)

Kahdessa syömähampaassa oli hammaskiveä, muuten suu oli hyvin siisti ja hampaat kauniit. Hammaskiveä lähdetään poistamaan vasta sitten kun Kaamos on meillä asustellut jo jonkin aikaa. Ainoa asia mikä Kaamoksen fyylisessä kunnossa on huomautettavaa paino. Maine coon naaras painaa yleensä 4-6 kg ja urokset siitä 6-10 kg. Kaamos on vielä kastraatti ja painaa vain 5.1 kg kylkiluut tuntuvat sekä selkäranka ja lonkkaluut törröttävän näkyvissä. Tyttö tarvitsee kilon pari lisää massaa ympärilleen jotta alkaa kukoistaa.

Pieni verenkuva kertoi hyviä uutisia, kaikki oli täysin normaalia, arvot aivan kohdillaan, tyttö on siis fyysisesti aivan terve <3 mikä helpotus! Henkisesti sitten emme olekaan niin vahvoilla vesillä, arkuus ja epävarmuus kuvaavat Kaamosta hyvin.

Tuli sitä Kaamokselle tehtyvä vähän ostoksiakin

 

:)kratz_jan_13_2_shop_id_11157__0.jpg tällaisen pikkuisen puun hankimme toisten tasojemme seuraksi.